Najnovšie recenzie zo sekcie Príslušenstvo ku kočíkom
Určite odporúčam
- Boky tašky so systémom zavesenia by bolo lepšie keby boli vystuženejšie.
- Velka, zakryje cely kocar
- Dobry material pevny
hebký set, vrelo odporúčam, krásna farba
Organizér po objednaní bol doručený rýchlo. Praktické aj ako taška a aj organizér, čo určite využijem, keďže často cestujeme.
- Sietku som kupovala s tym,ze je univerzalna,ale nie je,budem musiet kupit priamo na kocik original,takze urcite by som viac tuto sietku nekupovala
- Jednoduche pripevnenie pomocou sucheho zipsu. Super na drobnosti ktore potrebujete mat pri ruke...vodu, dudlik, mobil...My mame sportovy kocik tej istej znacky ako organizer, teda pasuje perfektne, kocik sa s nim da aj zlozit.
- veľmi krásne
- Praktické
Vyborna sietka - velka, obsiahla by aj Popoluškin koč.
Kupujte ciernu verziu, cez ktoru je lepsie vidiet na dieta.
- Potrebovala som kúpiť dušu na koleso kočíka, lebo sa mi spravil defekt. Zháňala som ju, ale nikde inde ju nemali. Tak som ju objednala tu, kde som kúpila aj kočík - mám retro a som s ním veľmi spokojná. Vďaka.
- V skutocnosti krajsia ako na fofo, umyvatelny povrch, dlhy remen zavesite aj na kocik.
Este sme nepouzivali.
- praktický
Praktický doplnok ku kočíku pre kávičkára
Pekny motiv, bavlnena latka trochu tenka, druha strana super-makkucka, jemnucka. Hrubka asi 2 cm, vnutri nejaky vatelin - kusok vyplne bol omylom prisity von, co vyriesili noznicky. Sem tam trci nitka.
Malemu sa v nom spalo dobre, teplucko mu bolo aj ked bol iba v plienke.
- Je to celkom fajn ale pre nas slabe, vobec nam to nepomohlo. Na moj vkus je trasenie velmi jemne, maly sa hned zobudil, nenahradilo to kocikovanie, bohuzial. Ale kazde dieta je ine, treba to vyskusat.
- Výborná pomôcka za primeranú a dostupnú cenu
- sikovne stipce za primeranu cenu
- zatial neviem o ziadnej
- Jemný materiál
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »