Najnovšie recenzie zo sekcie Príslušenstvo ku kočíkom
veľký výber
- Dieta sa pocas vozenia moze na pultiku hrat
Mutsy držiak nápojov NEXo
Pridané: 28. februára 2018
(naposledy upravené 28. februára 2018)
Zakúpený v Kociky.sk
- je vhodny na nexo
Kvalitny vyrobok
Uplna spokojnost. Aj ked som kolieska potrebovala na inu znacku kocika, perfektne sedia. Splnili moje ocakavania. Lahka manipulacia s nimi.
- zatial som ho nevyskúšala iba som nasadila na kočík.
- možnosť pripojiť na ktorýkoľvek kočík
- jednoduchá montáž
- skladné
- žiadne
Jednoduchy a prakticky dizajn.
- Rychle dorucenie spokojnost
- velmi prakticky, nepromokavy, univerzalni
- mohl by byt i v cerne variante
- kvalitne prevedenie
kvalitny product som s nim spokojny, nic zle som na nom nenasiel, odporucam aj ostatnym
Je to super vec...
- Predlzovacia strecha chráni pred slnkom s vetrom
- Krásna farba
- Jeniná nevýhoda je, že napr. pri športovom kočíku Britax nesedia návleky plnohodnotne na predných kolesách. (Neviem posúdiť na iných typoch)
- Vhodny na kavu "zo sebou" alebo na flasu
- Neskor mozno na flasu pre dieta ku sportovemu kociku
- Horsie nasadzovanie na uchytku
- Pri skladani konstrukcie kocika sa moze dotknut kolesa a pripadne sa zlomit
Drziak sa len "nasunie" na uchytku na konstrukcii kocika, ide to trochu tazsie, najma dat to dole bez zlomenia plastu. Za urcitych okolnosti, pri skladani konstrukcie (X-Move) sa moze tento drziak zablokovat o koleso kocika a mozno aj zlomit.
- Promptnost
produkt mi došiel neúplny a poškodený, ale inak na prevoz starsieho dietata fungoval a bola som spokojná
jednotlive casti drziaka na sebe dobre nedrzia , cast na uchytenie rukovate kocika drzi, aj cast na flasu je fajn, ale uchytenie medzi týmito dvoma castami je bieda, alebo mozno som len dostala chybny drziak
- :)
- Lahka montaz
- Nestabilny
Stojancek je moc "vysoky" klasicke coffe to go sa mi tam "utopilo". Keby ho tam vlozim, tak by som ho asi tak lahko nevytiahla. Drziak je velmi lahko pripojeny ku kocaru co je super, ale taktiez velmi lahko aj padne. Starsi syn okolo neho prebehol, odpojil sa a uz je oskrety. Nie je to moc premyslene. Zbytocne to kupite...
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »