Najnovšie recenzie zo sekcie Príslušenstvo ku kočíkom
- super, lahunke, presne pasuje na kocik, nerusi vzhlad kocika
Som veľmi spokojná s poťahom na rukoväť.
- Ľahká manipulácia
- Nepremokavý materiál
- Praktické vrecko na návleky
- Primeraná cena
Za tu cenu je to ok, ale vadi mi, že sa to točí dookola keď je to na madle a tak vidno ten suchý zips a nie je to najkrajšie.
Motív pekný.
- Neda sa pouzit pre sportovy kocik urban glide 2 , iba ked je na kociku vanicka. Teda sme pouzili iba 3 mesiace. Samozrejme vieme ze na to nie jw organizer ale urceny. Iba som dufala...
Eefi podla vyobrazenia. Dobra kvalita.
- univerzalna
dusa na koleso na kocik
+ rychle dodanie tovaru
- Sieťka sedí aj na väčší športový kočík
- Kvalitný produkt
cena
Tým , že to je univerzálne tak na našom kočíku je to kompromis. Ale odporúčam ak potrebujete pre druhé dieťa.
- Krásne a kvalitné spracovanie kabelky.
Dlhý popruh cez plece nie je kožený tak ako popruhy slúžiace k upevneniu tašky ku kočíku.
- Dobrý držiak pripevnitelny na obe strany
- Troska labilny
- Výhoda že máte madlo
- Špinivy ľahko poskrabatelny a odkusovatelny material, musela som hneď na začiatku dať vyrobiť kožený navlek
- Manevrovatelnost
- Dlha strieska
- Skladanie
- Pevny
- Veľkosť aj material kolies
- Ideálny mestský kocik
- Nízko uložený plytší košík sa ošuchuje o obrubníky pri nadchádzani na chodník, takze ak košík využívate časom sa odspodu vysucha
Dobrý spoľahlivý mestský kocik
- Dieťa je v pohodlí
Drziak je fajn, ale musite mat okruhle riaditka na kociku.. a je hlboky, cize ked si kupim kavu so sebou - strednu, tak si to musim na spodku vypodlozit niecim. Ale za tu cenu som spokojna
Duše aj plášť na zadné kolesá sedeli a hneď sa išlo parádne.
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »